fbpx

Bachelor: Odjuret

Interstellära Brudprogrammet: Odjuren – 1

Krigsherre Wulf trodde att inget kunde vara värre än att bli torterad och kontanimerad i Kupan. Det var innan han beordrades att transporteras till jorden för att representera Kolonin i en främmande skräckupplevelse… en mänsklig realityserie. Bachelor: Odjuret är det hetaste nya TV-programmet på jorden, men att paras ihop med två dussin klängiga kvinnor är inte hans idé av en rolig tid. När hans odjur vägrar att visa minsta lilla intresse för någon av seriens potentiella partners vet han att han måste välja en av dem, eller dö på grund av hans rasande parningsfeber.

Hans odjur föredrar att avrättas över att välja någon som inte är hans äkta partner. Wulf är överlämnad till sitt öde, en enkel biljett till Atlan, en fängelsecell och avrättning. Det är det enda hederliga kvar att göra.

Tills en blick, en söt kvinnlig doft som hängde i luften, och hans odjur rasade efter en kvinna som inte var menad att vara hans.

Men försök att berätta det för hans odjur när hela hans kropp förvandlas på live-TV och ett enda simpelt ord mullrar fram från hans läppar… MIN.