fbpx

Een Partner Toegewezen Gekregen

Interstellair Bruidsprogramma – Boek 2

Wanneer een potentiële bedreiging van haar leven Eva Daily dwingt onderdak te zoeken op een andere wereld, heeft ze maar één optie tot haar beschikking. Ze moet zichzelf aanbieden aan het Interstellaire Bruidsprogramma. Na een sensuele en intieme beoordeling van haar geschiktheid, zal Eva een partner toegewezen krijgen en naar zijn wereld getransporteerd worden om zijn bruid te worden.

Bij aankomst op de woestijnplaneet Trion, leert Eva al snel dat de dingen heel anders gaan dan ze op aarde gewend is. Een intiem onderzoek door haar nieuwe partner laat Eva blozen, maar tot haar verbazing wekt Tark zijn beheersing van haar lichaam haar meer op dan ze ooit had kunnen denken. Al snel vindt ze zichzelf naakt, vastgebonden en niet in staat om de drang te smeken om meer te weerstaan als zijn bekwame liefdesspel haar het ene verbijsterende hoogtepunt na het andere brengt.

Het duurt echter niet lang voordat Eva beseft dat Tark veel meer is dan een dominante man, die niet zal aarzelen om zijn vrouw, die zich misdraagt, over zijn knie te nemen en haar blote billen grondig rood te maken. Maar net als haar passie voor hem begint te ontpoppen in liefde, dreigen gebeurtenissen op aarde haar voor altijd van hem weg te rukken. Kan Eva een manier vinden om aan Tark zijn zijde en in zijn bed te blijven, of zal ze met niets anders dan herinneringen aan de man die zowel haar lichaam als haar hart heeft opgeëist achterblijven?