fbpx

Overmeesterd door Haar Partners

Interstellair Bruidsprogramma – Boek 1

Amanda Bryant is al vijf jaar lang een spion, maar wanneer er plotseling aliens verschijnen die beweren dat een dodelijke vijand het voortbestaan van de aarde bedreigt, wordt Amanda door haar leidinggevenden gevraagd om de gevaarlijkste missie van haar leven te aanvaarden…vrijwillig de bruid te worden van een alien, het bed te delen met de vreemde strijder en hem dan te verraden.

Amanda aanvaardt de opdracht, wordt bewerkt als de eerste interstellaire bruid en naar de andere kant van het heelal vervoerd, naar het slagschip van haar nieuwe partner, waar ze ontwaakt en ontdekt dat ze niet aan één grote Prillon-krijger is gekoppeld, maar aan twee.

Geschokt door haar verlangen naar de aanraking van twee dominante alfamannen, realiseert Amanda zich dat de dreiging voor de aarde heel reëel is. Hoe kan ze de krijgers van wie ze is gaan houden beschermen en de mensen van de aarde behoeden voor een verschrikkelijke vergissing? Zullen haar menselijke contacten haar geloven wanneer ze bij elke aanraking, bij elke blik, zullen zien hoe grondig ze door haar partners is beheerst?