fbpx

Vrijgezellen Beest

Interstellair Bruidsprogramma : De Beesten – Boek 1

Warlord Wulf dacht dat niets erger kon zijn dan gemarteld en besmet te worden door de Hive. Dat was voordat hij het bevel kreeg om naar de Aarde te gaan en de Kolonie te vertegenwoordigen in een onbekende horror… een menselijke reality show. Het Vrijgezelle Beest is het populairste nieuwe programma op Aarde, maar om samen te zitten met twee dozijn aanhankelijke vrouwen is niet zijn idee van een leuke tijd. Wanneer zijn Beest weigert ook maar enige belangstelling te tonen voor een van de potentiële partners van de show, weet hij dat hij er één moet kiezen of sterven als gevolg van zijn razende paringskoorts.

Zijn Beest verkiest de executie boven het opeisen van iemand anders dan zijn ware partner. Wulf heeft zich bij zijn lot neergelegd, een enkele reis naar Atlan, in de gevangenis zitten en executie. Het is het enige eervolle wat hij nog kan doen.

Totdat één blik, één zoete, vrouwelijke geur in de lucht blijft hangen en zijn beest raast om een vrouw die niet de zijne hoort te zijn.

Maar probeer dat maar eens tegen zijn Beest te zeggen wanneer zijn hele lichaam op live televisie transformeert en één simpel woord van zijn lippen komt…MIJN.