fbpx

Zijn maagdelijke partner

Interstellair Bruidsprogramma : De Maagden – Boek 2

Eén blik, één aanraking, en er is geen mogelijkheid om de warmte te ontkennen…

Eenentwintig en vrijgezel, Alexis Lopez hoopt dat haar slechte reactie op mannen, een probleem is dat ze kan oplossen door zich aan te melden voor het Interstellaire Bruiden Programma. Eén blik op de grote, dominante alien die beweert dat ze bij hem hoort, zet haar lichaam in vuur en vlam. Als hij haar tot in de kleinste details vertelt hoe hij haar in alle opzichten zal opeisen, wil ze haar partner dolgraag alles geven, lichaam en ziel.

Von van Everis is een meedogenloze en hooggeplaatste Jager die jaren heeft gevochten in de Hive oorlogen. Maar zijn bed, en zijn leven, zijn leeg totdat Alexis arriveert. Eén blik op zijn onschuldige bruid en hij weet dat ze van hem is.

Simpel, toch? Nee. De match wordt aangevochten door één van de meest gevreesde krijgers op de planeet en gestolen kusjes en duizelingwekkend genot zullen Von niet redden van een dodelijk duel. Maar Von is een Jager, een krijger, een beschermer, en iemand probeert af te pakken wat van hem is. Alleen van hem. Hij zal er alles aan doen om zijn maagdelijke partner te beschermen, te redden en op te eisen.