fbpx

Zijn Maagdelijke Prinses

Interstellair Bruidsprogramma : De Maagden – Boek 5

Danielle arriveert op Everis, opgewonden om haar nieuwe partner te ontmoeten. Ze kijkt toe hoe haar vriendinnen het geluk vinden terwijl zij wordt achtervolgd door dromen over een Everiaanse Jager die niet naar haar toe wil komen – een partner die weigert haar op te eisen. Maar er klopt iets niet. De dromen worden duister. Een kwelling. Haar partner lijdt, en niets zal haar tegenhouden om hem te vinden – vooral niet zijn strenge bevelen om een ander te kiezen, zichzelf te beschermen boven alle anderen, en haar leven te koesteren boven het zijne.

Gage van Everis is erfgenaam van een zetel in de Seven, de heersende raad van families die al duizenden jaren de macht op Everis in handen hebben. Hij is de laatste prins van zijn afkomst, de laatste overlevende erfgenaam, en iemand wil niet dat hij zijn plaats in de heersende raad inneemt. Verraden, gemarteld en alleen, vindt Gage troost in het feit dat hij zijn Gemarkeerde Partner heeft beschermd tegen het delen van zijn lot. Maar zijn koppige bruid weigert naar hem te luisteren.

Als ze hem vindt, zijn de problemen nog niet opgelost. Gage is niet alleen vastbesloten om diegenen te vinden die hem verraden hebben, maar ook om de wilde jagersvrouw te veroveren die hem in het donker kwam zoeken en zijn hart gestolen heeft.