fbpx

Gekoppeld aan de Krijgers

Interstellair Bruidsprogramma – Boek 3

Wanneer de omstandigheden haar weinig keus laten dan zich voor het Interstellaire Bruidsprogramma aan te melden, vindt Hannah Johnson zichzelf niet aan één, maar twee partners gekoppeld. Haar aanstaande echtgenoten zijn krijgers van de planeet Prillon, een wereld waarvan de mannen overal bekend staan om hun dapperheid, zowel in de strijd als in bed.

Na haar transport naar een sterrenschip halverwege de Melkweg wordt Hannah wakker in de aanwezigheid van Zane Deston, de enorme, woest knappe commandant van de Prillon-vloot. Nadat hij haar heeft verteld dat ze nu zijn partner is, en ook de partner van zijn tweede, neemt Zane het op zich om Hannah grondig en intiem te onderzoeken. Haar falen om mee te werken met de scheepsdokter levert haar een pijnlijk en gênant pak slaag op haar blote billen op, maar het is de reactie van haar lichaam op het onderzoek die haar echt laat blozen.

Hoewel Hannah geschokt is door het vooruitzicht gedeeld te worden door Zane en zijn tweede, de even knappe krijger Dare, kan ze haar opwinding niet verbergen als haar twee dominante partners hun tijd nemen in het beheersen van haar lichaam. Als de dag van de opeisingsceremonie nadert, begint Hannah naar het moment te verlangen dat Zane en Dare haar volledig van hen zullen maken, maar kan ze het riskeren om haar hart aan mannen te geven die elke dag in de strijd kunnen sterven?